Ana içeriğe atla

Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan ders/dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimiz ve Tezli 2. Öğretim öğrencisi olup 5.dönemde olan öğrencilerimiz hakkında duyuru

 

 

 

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında kayıtlı olup normal öğrenim süresi içerisinde ( 1 yıl / 2 yarıyıl) derslerini / dönem projesini tamamlayamadığından mezun olamayanların,   GSİS Otomasyon Sistemi üzerinden öğrenim ücretlerini ödemeleri ve ders kaydı yapabilmeleri için bu dönem için seçecekleri  ders / dersler / dönem projesi ( Öğrenci numarası ve  Ders / Proje adı belirtilerek) ödeme için bankaya gitmeden önce 01 – 19 Mart 2021 tarihleri arasında harcbirimi@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile bildirmeleri gerekmektedir. Bu işlem sonrası ödeme yapılacak miktar Harç Bürosu tarafından belirlenecek ve ödenecek miktar ilgili banka sisteminde güncellenecektir.

(e-posta da öğrenci numaranızı mutlaka belirtiniz)

 

 

Tezli 2.Öğretim öğrencisi olup derslerini tamamlayıp, 5.döneminde Uzmanlık Alan Dersi(3 saat) ve Tez (1 saat)  almak isteyen öğrencilerimizin de yukarıda belirtilen e-posta adresine bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

 

 

Ödemeler Online yapılacağından ödeme bilgilerine ilişkin dekontların Harç Bürosuna teslimine ilişkin herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

 

 

Dönem projesi ‘ 0 ’ kredi olup  2 saat olarak ücretlendirilmektedir.