2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMELERİ

Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak asil listede ismi açıklanan öğrencilerimiz, yerleştirildikleri birimlere, 02.11.2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar aşağıda istenen evraklarla birlikte başvuracaklardır. Görevlendirmeler birimler tarafından yapılacak olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Asil Liste İçin Tıklayınız

YTÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

Madde 6:

- Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde katkı payını yatırmış kayıtlı öğrenci olmak.

- Kayıt donduran öğrenci veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak.

- Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

- Not ortalaması en az 2.00 olmak. (Hazırlık, 1.sınıf, yatay ve dikey geçiş öğrencilerinin not ortalaması değerlendirmesi 1inci yarıyıl sonunda yapılır. Not ortalaması en az 2.00 olmayan öğrencilerin çalışma sözleşmeleri feshedilir.)

- Disiplin cezası almamış olmak.

- Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe, sahip olmak.

- Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.

- Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle daha önce sözleşmesi feshedilmemiş olmak.

Koşullarını sağlamaları gerekmektedir.

İSTENEN EVRAKLAR

- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

- Öğrenci belgesi (Fakülteden alınacaktır),

- 1 adet fotoğraf,

- Transkript,

- Banka hesap numarası (İş Bankası),

- FR-0425-Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi     Sözleşme İçin Tıklayınız

- FR-0426-Beyan ve Taahütname Formu(Kısmi Zamanlı Öğrenciler)     Beyan ve Taahütname Formu İçin Tıklayınız

- FR-0423-Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formu       İş Başvuru Formunu Dökmek İçin Tıklayınız

DİKKAT: İnternet üzerinden başvurunuzu yaparken İş Başvuru Formunun (FR-0423) 3. Bölümünde (Aile Bilgileri) yer alan Anne-Baba durumu seçeneğine Diğer, Sizin dışınızda okuyan kardeş sayısına 0(Sıfır), KYK Bursu seçeneğine Almıyor, Öğrenim görürken kaldığınız yer sorusuna Diğer ve Ailenizin Toplam Net Geliri (Aylık) sorusuna 6.501TL ve üzeri şeklinde verilmiş cevaplar için herhangi bir belge getirilmeyecek olup bunun dışındaki seçenek cevaplarının belgeleri yerleştirme yapılan birime teslim edilecektir.