KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) ÇALIŞMA BAŞVURULARI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Akademik ve İdari Birimlerde Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerin,  08 Ekim 2018 - 16 Ekim 2018 tarihleri arasında; “Kısmi Zamanlı Çalışma Başvuru Formunu” internet üzerinden doldurarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonuçları değerlendirme sonrasında aynı sayfada ilan edilecektir.

Kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrencilerde görev yapacakları yerdeki branş ve hizmet kollarının özelliklerine göre bir takım kriterler aranmaktadır.

Bu sebeple müracaat formunu doldururken  görev yapmak istediğiniz birimin varsa aradığı kriterlere sahip olup olmadığınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Gerçeğe aykırı bilgi veren ve YTÜ KZÖ Yönergesindeki koşulları sağlamayanlar kısmi zamanlı öğrenci olarak çalıştırılamazlar.

Müracaat formunu doldurmak için lütfen tıklayınız