YTÜ Şehide Türkan Türkmen Tekin Kız Öğrenci Yurdu Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler

YURT BAŞVURU SONUÇLARI VE KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

*İSİMLERİ ASİL LİSTEDE OLAN ÖĞRENCİLER 18 EYLÜL 2017– 22 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA YURT MÜDÜRLÜKLERİNDE KESİN KAYITLARINI YAPTIRACAKLARDIR.

*YURT KAYIT İŞLEMLERİ HAFTA İÇİ SAAT 09:00-16:00 ARASINDA YAPILACAKTIR.

*EKSİK BELGE GETİREN VE YANLIŞ BEYANDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR.

*İLAN EDİLEN TARİHLERDE YURTLARA KESİN KAYIT YAPTIRMAYANLAR HİÇ BİR HAK TALEP EDEMEZLER.

Asil Liste için lütfen tıklayınız

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

- Öğrenci belgesi (onaylı)

- Öğrenci kimlik fotokopisi

- Nüfüs cüzdanının önlü arkalı fotokopisi

- Yurt ve Depozito ücretlerinin ödendiğine dair banka dekontu veya makbuzu (Depozito ve yurt ücretleri, ilgili memurdan öğrenildikten sonra yatırılacaktır.)

- Sağlık raporu (Hepatit B, C Tahlil  raporu, Akciğer grafisi, Yurtta kalmasında sakınca yoktur raporu)

- İkamet belgesi. (Ailenin  sürekli   ikametgahından, son 3 ay içinde alınmış Köy/Mahalle Muhtarlığı onaylı ve fotoğraflı.)

- Vukuatlı nüfus kayıt örneği

- Cumhuriyet savcılığından alınacak sabıka kaydı

- Altı  adet vesikalık fotoğraf (SON 6 AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ)

- Maaşla çalışıyor ise, iş yerinden alınmış onaylı maaş belgesi