Ana içeriğe atla

Yaz Spor Okulu Duyurusu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi Bölümü tarafından  19 Haziran – 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında 07- 12 yaş grubuna yönelik Yaz Spor Okulu düzenlenecektir.

Katılmak isteyenlerin, 16 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na başvuru formu ve ücretin ödendiğine dair dekont ile birlikte gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. (Kurum Personeli için kurum kimlik fotokopisi gerekmektedir)

Ücretlendirme:

            Kurum personeli başvuruları için ücret: 400 

            Kurum dışından başvuranlar için ücret: 750 

Ücretler Yıldız Teknik Üniversitesi İş Bankası Şubesi 1199 320 51 19 Nolu hesaba kayıtlardan önce peşin olarak ödenecektir ve kayıt sırasında ücretin ödendiğine dair dekontu ibraz edecektir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde ücretler son kayıt tarihinden itibaren bir hafta içerisinde iade edilecektir.

 Not:  Üniversitemiz Kampüslerinden (Yıldız ve Davutpaşa) servis kaldırılacaktır.

 Not: Dersler başlamadan kaydını iptal ettirenlerden % 5 oranında banka masrafı kesildikten ücret iadesi yapılacaktır. Dersler başladıktan sonra yapılacak iptallerde ise ücret iadesi yapılmayacaktır.

Yaz Spor Okulu İçin İstenen Belgeler ve Malzemeler:

- Yüzme Havuzu için Hepatit testi raporu. (Yıldız Teknik Üniversitesi Mediko sosyal merkezinden   yaptırılabilir.)

- Ücretin yatırıldığına dair banka dekontu

- Havuz için mayo, bone, terlik, havlu vb. kıyafetler

- Yedek kıyafetler

- Öğrencinin kimlik fotokopisi

- Öğrenciyi görevlilere teslim edecek ve teslim alacak olan kişiye ait iletişim bilgileri (ikamet adresi, cep, ev ve iş telefonları) 

- Anne ve baba haricinde öğrenci teslim alınacaksa örnekte belirtildiği şekilde veliden alınacak izin yazısı (Örnek: Velisi bulunduğum ……………. isimli öğrenciyi ……………. isimli kişi teslim almaya yetkilidir.  Velinin İmzası)

Sorularınız ve bilgi için: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kışla Binası A 1028 Davutpaşa Kampüsü / Esenler.

Tel No: 0212 383 65 80  Cep No: 0535 323 86 65

 

YAZ SPOR OKULU BAŞVURU FORMU

YAZ SPOR OKULU PROGRAMI