AÇIK DENİZDE (Sesli Betimlemeli) - TİYATRO GÖSTERİMİ

Yıldız Teknik Üniversitesi "Engelsiz YTÜ" Birimi olarak engellerin kalktığı bir ülke özlemiyle; görme engelli vatandaşlarımızla birlikte tiyatro izlemenin keyfini yaşayacağız. Oyunumuz tek perde olup ücretsiz olarak sizlerle buluşacak.

Yazan:Slawomir Mrozek
Yönetmen:A.Bülent Acar
Oyuncular: Ali Güren, Özlem Durmaz, İnan Ambarkütük, Engin Özyürek
Dekor: A.Bülent Acar
Kostüm:Meltem Yıldırım
Müzik: A.Bülent Acar
Müzik,Efekt kumanda:Aytuğ Civan
Asistan:Senem Ağtaş
Işık:Hasan Demir
Koordinatör:Cihan Aydın

26 Mayıs 2014 Pazartesi
Yer : YTÜ Davutpaşa Elektirik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu.
Saat: 20:00

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kompüsüne Ulaşım:*

1) Metro:
Aksarar - Havalimanı Metro hattında Davutpaşa-YTÜ durağında inildiğinde. Metronun karşısında Davutpaşa Kampüsü Ana giriş kapısı görülmektedir.
2) Otobüs:
*Kampüs İçine kadar gelen otobüs hatları:
41AT: Şişli - Cevizlibağ - Davutpaşa Kampüsü (ayrıntı: 41AT)
500ES: Tuzla - Bostancı Köprüsü -Yenisahra - Mecidiyeköy - Halıcıoğlu - Otogar - Davutpaşa Kampüsü (aytıntı:500ES)
3) Metrobüs:
- Metrobüs Cevizlibağ’da indikten sonra 41AT otobüsünün geçtiği durağa yürünmeli ve 41AT ile direk kampüs içine gidilebilir.
- Metrobüs ile Merter durağında inip, Merter Metro durağından metroya binilip, Davutpaşa-YTÜ Durağından Kampüs girişine ulaşılır.

İlgili dökümanlar

- AD3_AFIS_A3.jpg