YTÜ PERSONELİ ABANT-MUDURNU-GÖYNÜK GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversite personelimiz için düzenlenen gezide gerçekleştirilen faaliyetlerin özeti aşağıdaki gibidir.

• Geziye görevli personelle birlikte toplam 29 kişi katılmıştır. Araç saat 07.30’da Yıldız kampüsünden kakmış olup mola yerinde kahvaltı yapılmıştır. 12.30’da Abant gölüne varmıştır.

• Abant gölü ve çevresi gezildikten sonra mangal yapılarak öğle yemeği yenilmiş ve mudurnuya geçilmiştir. Cumartesi günü Mudurnu kent merkezi gezilmiş ve akşamında otelde canlı müzik ile keyifli bir akşam geçirilmiştir. Konaklama Mudurnu İpekyolu Otel’de gerçekleştirilmiştir.

• Pazar sabahı Mudurnu’nun tarihi yerleri gezilmiştir. Daha sonra Göğnük’e geçilerek Çubuk gölü ve çevresi ziyaret edilmiş; Göğnük’ün yerel yemekleriyle öğle yemeği yenilmiş ve gezi taraklı beldesindeki tarihi yerlerin gezilmesinin ardından son bulmuştur.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.