KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ (KZÖ) ÇALIŞMA BAVURULARI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Fakültelerde, Enstitülerde, Yüksekokulda ve İdari Birimlerde Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerin,  01 Ekim 2015 - 9 Ekim 2015 tarihleri arasında;

Kısmi Zamanlı  Öğrenci  Çalıştırma Formunuhttp://www.sksprojeler.yildiz.edu.tr/kismizamanli/muracaatform.php

Adresinden doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

Kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrencilerde görev yapacakları yerdeki branş ve hizmet kollarının özelliklerine göre bir takım kriterler aranmaktadır.

Bu sebeple müracaat formunu doldururken  görev yapmak istediğiniz birimin varsa aradığı kriterlere sahip olup olmadığınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.

ÇOK ÖNEMLİ: Müracaat Formunu doldururken web sayfasında karşınıza gelecek bilgileri mutlaka dikkatlice okuyup orada belirtilen şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmelisiniz.  Aksi halde kriterleri taşımadığınız takdirde yerleştirilmiş olsanız bile yerleştirmeniz geçersiz sayılacak ve yerinize yedek listeden başka bir öğrenci yerleştirilecektir.

Sonuçlar 15 Ekim 2015 Perşembe günü web sayfasından açıklanacaktır.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı