Ana içeriğe atla

İstanbul Otomotiv Günleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü (Maktek) ve Makine Fakültesi Dekanlığı ortaklığıyla yürütülecek olan İSTANBUL OTOMOTİV GÜNLERİ 2-3 Mayıs 2012 tarihlerinde YTÜ Beşiktaş yerleşkesi oditoryumu,sergi alanı ve çevresinde gerçekleştirilecek. İlki 28-29 Mart'ta OTEK'11 (Otomotiv Teknolojileri 2011) ismi ile yapılan etkinlik adından çokça söz ettirmişti. 

 

Bu yıl da Ford Otosan, Oyak-Renault,Bosch Türkiye,BMC,Hexagon Studio,İnci Akü,AVL başta olmak üzere otomotiv sektörünün devleri Yıldız'da buluşacak.



YERLİ OTOMOBİLİN DÜNÜ VE BUGÜNÜ BU ETKİNLİKTE!

Otomotiv sanayinin teknolojik ve ekonomik önemi hakkında bilgi edinebilecek olan katılımcılar, ayrıca etkinlik çerçevesindeki sergide, yerli otomobilin dünü ve bugününü bizzat görme fırsatını bulacaklar. 

 

Ülkemizin ilk seri üretim markası olan Anadol modellerinden olan A1, STC-16 (Spor Anadol) ve Jan Nahum tarafından dizayn edilen A6 (Böcek) ; Volkan Işık ve ekibi tarafından tasarlanan Türk Ralli aracı VOLKİCAR ; Türkiye'de üretilen Elektrikli Araç RENAULT FLUENCE Z.E. ve yerli üretimimiz olan TURCOTO, sergi alanında meraklıları ile buluşmayı bekliyor!