YTÜ Tiyatro Kulübü'ne 5 Ödül Birden

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’ye bağlı olarak 1994 yılından bu yana tiyatro eğitimi veren Gösteri Sanatları Merkezi (GSM) tarafından 1-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 10. Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali’nin ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen heyecan ve coşku dolu muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü (Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları) tarafından sahnelenen, Ali Mustafa Kemal Tut’un yazdığı ve Ürüncan Keskin’in yönettiği “Çukur” isimli oyun, En İyi Oyun ödülüne lâyık görüldü. 9 Dalda ödüle lâyık görülen “Çukur”, ayrıca En İyi Reji, Ümit Veren Yazar, En İyi Dekor Tasarımı ve En İyi Makyaj Tasarımı kategorilerinde de ödülleri alarak toplam 5 ödülün sahibi oldu.